Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes
Snickersbitar

De här läckra bitarna smakar precis som den köpta Snickers….

Kefir

Kefir innehåller rikligt med laktobaciller som bidrar till en…

Hallonkvass

Kvass är en populär dryck i Ryssland och Baltikum. Tradition…

Introbröd

Det här brödet är tillåtet på introdieten av GAPS, därf…

Top Rated Recipes

All Top Rated Recipes

Snickersbitar

De här läckra bitarna smakar precis som den köpta Snickers. Använd gärna kokosolja utan smak om du inte vill att kokossmaken skall ta över. Jordnötterna skall förstås vara naturella och orostade.

Kefir

Kefir innehåller rikligt med laktobaciller som bidrar till en bra tarmflora. Kefir kan drickas som den är, användas i smoothies eller göras färskost av. Vill du ha tjockare konsistens, använd grädde i stället för mjölk, eller blanda mjölk och grädde. Du får då syrad grädde som kan användas som gräddfil, créme fraiche eller som vanlig […]

Hallonkvass

Kvass är en populär dryck i Ryssland och Baltikum. Traditionellt görs den på mörkt bröd som får jäsa. Smaken påminner om Svagdricka. Här görs Kvass med Vassle som startkultur. Man kan blanda i vilken kombination av frukt, bär eller grönsaker som man vill. Till hallon passar också en bit riven ingefära bra till.

Introbröd

Det här brödet är tillåtet på introdieten av GAPS, därför kallas det introbröd. Det går att variera med olika sorters mjöl, torkad frukt eller grovt hackade nötter och frön.