• Hem
  • Recept
  • Artiklar
  • Om
    • Om Helande Mat
    • Om GAPS-dieten
  • Kontakt
  • IMAGE

Snabblagad, probiotisk leverpastej


Ingredients

  • 500 g lever, blötlagd i saften av 1 citron + vatten så att det täcker, över natten
  • 1 rödlök, hackad
  • kokosolja, smör eller ghee att steka i
  • 0,5 dl syrat smör, smör eller ghee
  • 3 dl syrad grädde
  • 2 tsk mejram
  • 2 msk tomatpuré
  • oprocessat salt

Steps

  • Step1

    Ta upp levern ur citronsaften.

  • Step2

    Hacka i små bitar.

  • Step3

    Fräs lever och lök i stekpanna i fett tills levern är genomstekt. Låt svalna.

  • Step4

    Blanda alla ingredienserna i en mixer och mixa till en helt slät smet. Smaka av och tillsätt mer salt vid behov.

  • Step5

    Förvara i en glasburk i kylskåp.


Leave Comment

or cancel reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • author By Helande Mat
  • Kategori: Frukost, Mellanmål, Pålägg, Tillbehör
  • Svårighetsgrad:
  • Omdömen:
  • Skapad: april 21, 2016

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/o9/p4ghn2bv2f3k33d/helandemat.se/public_html/wp-content/themes/recipe/includes/recipe-single-sidebar.php on line 179
Reklamplats
Din annons kan visas här. Kontakta oss för mer information.
  • Mini-Donuts

    juni 9, 2019

  • Döskalle med frökex

    oktober 30, 2018

  • Kattlåda

    oktober 30, 2018

  • Äppelmonster

    oktober 30, 2018

  • Spöktårta

    oktober 30, 2018