Notice: Undefined offset: 1 in /www/webvol11/o9/p4ghn2bv2f3k33d/helandemat.se/public_html/wp-content/themes/recipe/includes/recipe-single-sidebar.php on line 124
Hetta upp oljan i en kastrull.--Tillsätt tomaterna i omgångar så att inte grytan svalnar utan fortsätter att puttra hela tiden.--Tillsätt salt och låt det puttra utan lock i 15-20 minuter. Rör om ibland.--Passera tomaterna genom en finmaskig sil och häll tillbaka i en kastrull.--Koka upp igen och låt puttra ett par timmar. Rör om då och då så att det inte bränner fast i botten.--Tomatpurén är färdig när den tjocknat, mörknat något och ser blank ut.--Låt svalna och häll upp i glasburkar. Tomatpurén står sig en vecka i kylskåp. Frys in det som inte går åt direkt, gärna i småportioner.:
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/o9/p4ghn2bv2f3k33d/helandemat.se/public_html/wp-content/themes/recipe/includes/recipe-single-sidebar.php on line 179
Reklamplats
Din annons kan visas här. Kontakta oss för mer information.